Over AFINIDAD

AFINIDAD is een vrijgevestigde praktijk voor relatietherapie. In een kort traject van een beperkt aantal gesprekken, kun je belangrijke vooruitgang maken. Therapie bij AFINIDAD is menselijk en professioneel en staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad. AFINIDAD is erkend en geregistreerd en wordt door de meeste verzekeraars voor een belangrijk deel vergoed.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

Relatietherapie EFT

LIVE
Relatietherapie in Coronatijd, hoe gaat dat? AFINIDAD is live geopend, en de meeste mensen maken daar gebruik van. Daarbij nemen we de bekende maatregelen, letten we extra op hygiëne en op het inacht nemen van de 1,5 meter regel.

Maar mocht het je voorkeur hebben, of heb je (lichte) klachten, dan ben je ook nog steeds welkom via beeldbellen

VIA BEELDBELLEN
AFINIDAD maakt gebruik van en heeft inmiddels goede ervaring met beeldbellen via therapieland.nl. Zie: https://therapieland.nl/beeldbellen/. De therapeut belt je op het afgesproken tijdstip op het telefoonnummer dat je bij aanmelding hebt doorgegeven. Van tevoren krijg je al een uitnodiging via de mail van Therapieland met een link erin. Die link hoef je pas te openen als je daadwerkelijk gebeld wordt. Zodra je op het afgesproken tijdstip het telefoontje krijgt, neem je de telefoon op en hoor je wat je precies moet doen. De link kun je openen op de computer in Chrome, Edge of Opera (internet browsers). Bij andere browsers is het niet zeker of het werkt, bij Safari bijvoorbeeld heb je nog geen beeld. Ook relatietherapie kan op deze wijze doorgaan. Het zal even wennen zijn, maar daar komen we zeker wel uit.