Over AFINIDAD

AFINIDAD is een vrijgevestigde praktijk voor relatietherapie. In een kort traject van een beperkt aantal gesprekken, kun je belangrijke vooruitgang maken. Therapie bij AFINIDAD is menselijk en professioneel en staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad. AFINIDAD is erkend en geregistreerd en wordt door de meeste verzekeraars voor een belangrijk deel vergoed.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

APK voor je relatie

Cursus, wekelijks op woensdagavond

aanmelding

‘Dit zou iedereen zo af en toe eens moeten doen, gewoon als onderhoud van je relatie’. ‘Dit moeten anderen ook weten’. ‘Voor alles doen we een opleiding, maar partner zijn, moet je zelf maar uitzoeken’.

Toch gaat niet iedereen vanzelfsprekend in therapie. De drempel kan hoog zijn. Een APK voor de auto is verplicht, maar voor  onze relatie, ons gezin, lijkt het ongewoon daar deskundige feedback op te krijgen.

AFINIDAD biedt met de cursus APK voor je relatie, een cursus die hierop inspeelt. In een ontspannen sfeer krijg je als koppel de gelegenheid om samen met maximaal 3 andere paren kennis en inzicht op te doen over het bouwen aan relaties. Theorie krijg je in de groep aangeboden. Het werken aan de opdrachten doe je telkens alleen met je eigen partner. Waarna je in de groep gelegenheid krijgt te delen en verder te groeien aan elkaar.

Voor de cursus werkt AFINIDAD samen met een collega relatietherapeut, de cursus wordt altijd door twee trainers gegeven. Voor verdere informatie, data en invulling per avond kun je de folder APK voor je relatie aanvragen.