Over AFINIDAD

AFINIDAD is een vrijgevestigde praktijk voor relatietherapie. In een kort traject van een beperkt aantal gesprekken, kun je belangrijke vooruitgang maken. Therapie bij AFINIDAD is menselijk en professioneel en staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad. AFINIDAD is erkend en geregistreerd en wordt door de meeste verzekeraars voor een belangrijk deel vergoed.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

Contextuele en EFT relatietherapie

Contextuele Individuele Therapie en EFT Relatietherapie

AFINIDAD Leeuwarden kent een ‘multi-modal approach’ voor Relatietherapie en Individuele Therapie. Dat betekent dat het beste uit verschillende benaderingen gecombineerd wordt.

AFINIDAD biedt contextuele therapie, dat is een vorm van psychotherapie, die door de hefboomwerking van balansen mensen in beweging kan brengen. De grondlegger van de contextuele therapie is de Hongaars-Amerikaanse familietherapeut Iván Böszörményi-Nagy.  

Anneke Blaauwendraad schreef haar boek voor contextuele leerlingbegeleiding oook vanuit deze visie: ‘Ik ben niet jij … en jij bent niet ik’  

AFINIDAD is ook gespecialiseerd in EFT relatietherapie, emotionally focused therapy, (Sue Johnson, ‘Houd me vast’), gebaseerd op hechting, met aandacht voor ieders angsten en behoeften.

Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen voor een afspraak