Over AFINIDAD

AFINIDAD is een vrijgevestigde praktijk voor relatietherapie. In een kort traject van een beperkt aantal gesprekken, kun je belangrijke vooruitgang maken. Therapie bij AFINIDAD is menselijk en professioneel en staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad. AFINIDAD is erkend en geregistreerd en wordt door de meeste verzekeraars voor een belangrijk deel vergoed.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

Relatietherapie Leeuwarden

Soms loopt het niet meer lekker in je relatie. Misschien leef je al lang samen maar al te lang niet meer gelukkig. Heb jij het gevoel dat de ander je niet begrijpt? Ben je het zat alle gesprekken met je partner in ruzie te zien eindigen? Is er teveel gebeurd? Weet je niet of je verder wilt en kunt en weet je zeker niet hoe?

Bij AFINIDAD kun je in alle rust onderzoeken waar dat mee te maken heeft. Relatieproblemen hebben vaak dieperliggende oorzaken. In een eerste gesprek vertel je beiden waar je tegen aan loopt en wat je kijk daarop is.

We onderzoeken wat ieders aandeel is en wat je graag zou veranderen, bij jezelf. Misschien moet je leren beter grenzen te trekken. Of je gevoel onder woorden te brengen. Misschien ben jij iemand die veel opkropt en waar de bom dan op een slecht moment barst. Of je hebt een kort lontje, alles is te veel. Je gevoel voor de ander is weg, noem het maar. Door persoonlijk je balans uit te zuiveren, sta je eerlijker in je relatie. Wanneer dat van twee kanten gebeurt, krijgt de relatie een nieuwe kans. Bij AFINIDAD in Leeuwarden word je op een prettige en professionele wijze geholpen om beter in balans te komen en van daaruit de balans met elkaar te maken, om samen weer te genieten van je relatie.

Omdat AFINIDAD gespecialiseerd is in meerdere therapeutische modaliteiten, op basis van contextuele therapie en EFT relatietherapie, en veel ervaring heeft, is het meestal mogelijk in een kort traject van een beperkt aantal gesprekken belangrijke vooruitgang te  boeken. Op dit moment is ook alleen kortdurende therapie mogelijk, tot 1 juli as. 

Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen voor een afspraak