Over AFINIDAD

AFINIDAD is een vrijgevestigde praktijk voor relatietherapie. In een kort traject van een beperkt aantal gesprekken, kun je belangrijke vooruitgang maken. Therapie bij AFINIDAD is menselijk en professioneel en staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad. AFINIDAD is erkend en geregistreerd en wordt door de meeste verzekeraars voor een belangrijk deel vergoed.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

Individuele therapie

Zoek je individuele therapie, in je eigen provincie, in Friesland, in Leeuwarden, voor jezelf, bij een ervaren therapeut, om een stukje ontwikkeling door te maken die je zal helpen om steviger te staan, je beter te kunnen uiten, je kwetsbaar te kunnen opstellen als dat nodig is, en je zorgzaamheid te ontwikkelen, terwijl je juist jezelf blijft en meer en meer wordt?

Het lijken vanzelfsprekende waarden en vaardigheden, maar je bent zeker niet de enige die worstelt om er een goede balans in te vinden. Toch is er veel mogelijk en vaak in een beperkt aantal gesprekken. In therapie bij Afinidad helpt een ervaren therapeut je om stappen te zetten die er toe doen en die je zelfvertrouwen geven en communicatieve vaardigheden. Natuurlijk moet je het dan ook aandurven om te leren voelen wat er te voelen valt, en daar mee omgaan, op een manier die je goed doet.

Afinidad helpt je onder andere door middel van contextuele therapie.

Lijkt je dat wat, neem dan eens contact om een afspraak te maken: je kunt telefonisch of per mail contact opnemen